Website NumberOne

Opdrachtgever

NumberOne

Programma's

JouwWeb

Uitdaging

NumberOne is een grafisch design bedrijf wat ontstaan is uit de minor Grafisch Design. Dit was een opdracht vanuit de minor. NumberOne biedt een goed design aan voor een betaalbare prijs. De doelgroep van het bedrijf zijn jonge ondernemers en startups. 

Om de doelgroep te bereiken heb ik een website voor NumberOne gemaakt. 

Proces

De website is gemaakt door middel van JouwWeb. De huiskleuren van NumberOne zijn geel en blauw. De secundaire kleuren zijn wit en zwart. Deze kleurencombinatie wordt gebruikt om de betaalbaarheid uit te stralen.

Tijdens het ontwerpen zijn er veel verschillende templates uitgeprobeerd. De uitdaging was om het niet 'te' goedkoop te laten lijken. NumberOne is namelijk een grafisch design bedrijf. Dus het dient ook goed en betrouwbaar eruit te zien. Ook heb ik een domeinnaam en mailbox aangemaakt. 

Eindresultaat

Uiteindelijk is er gekozen voor een design met veel witruimte. Hierdoor oogt de website niet 'te' goedkoop en rommelig. De huiskleuren komen ook terug in de website. Zo wordt de blauwe kleur als header gebruikt en de gele kleur als subheader. Daarnaast komen de kleuren ook terug in de afbeeldingen. 

De website is te bezoeken middels de button onderaan.