Flyer & Website Cajö

Opdrachtgever

Cajö

Programma's

Adobe Illustrator, Adobe Indesign, JouwWeb

Uitdaging

Cajö is een schoonmaakbedrijf uit Duitsland. Ik had de mogelijkheid om samen met een aantal medestudenten een flyer te ontwerpen voor het bedrijf. Als aanvullende opdracht heb ik samen met één student de website voor Cajö ontworpen. 

De uitdaging was voor ons de Duitse taal. Deze beheersten wij niet. Hierdoor werd het moeilijk om de teksten voor de website te vertalen en goede commerciële teksten te bedenken. Met behulp van de eigenaar van Cajö en een Duitse student hebben wij dit in orde gekregen.

Proces

Cajö had ter inspiratie een aantal oude flyers opgestuurd (zie de afbeelding hierboven). Op de flyer wordt gebruik gemaakt van verschillende schoonmaak-gerelateerde afbeeldingen. Ook wordt er informatie over het bedrijf gedeeld. 

Door de voorbeelden werd het makkelijker om de tekst op de nieuwe flyer te plaatsen. 

Eindresultaat

Voor de flyer hebben wij de huidige huisstijl aangehouden. Dit hebben wij ook terug laten komen in de website. Klanten kunnen dan de website en/of de flyer eerder herkennen, omdat dit dezelfde huisstijl heeft. 

Het resultaat van de flyer is hierboven gegeven. Rechts wordt de website weergegeven. De website is gemaakt middels het JouwWeb-systeem.